ETUSIVU - YHDISTYS - TOKO - AGILITY - PK - KILPAILUT

YLEISTÄ

KOIRAKOULU

Koirakoulu alkaa tiistaina 8.5. klo 18.30.

Tiedustelut: hpskry(a)gmail.com


Koirakoulu on tarkoitettu jokaiselle koiranomistajalle, joka haluaa oppia lisää koiran kouluttamisesta ja koiran kanssa pärjäämisestä normaaliarjessa. Koirakoulussa keskitytään nimenomaan arjessa tarvittaviin taitoihin mm. koirien käsittelyyn, ohitustilanteisiin ja yleiseen hallittavuuteen. Tottelevaisuuskoulutusta tarjotaan erillisillä kursseilla tiiviimpänä koulutuksena.

Koska koirakouluun ei tarvitse ilmoittautua, saattavat ryhmät tosin muodostua välillä suuriksi. Koirakoulun tarkoitus onkin antaa välineet oman koiran opettamiseen kotona ja kentällä käydään läpi mahdolliset ongelmakohdat ja testataan koulutuksen tulokset häiriössä. Koirakoulua pidetään lumettomana aikana joka tiistai klo 18.30 alkaen. Poikkeuksena kesätauko heinäkuussa ja loppusyksy, jolloin pimeyden takia on poikkeavat alkamisajat ja päivät. Seuraa ilmoittelua sivuilla.

Jos haluat tulla koirakouluun, huomioithan että koirasi rokotukset ovat kunnossa. Ota mukaan normaali hihna ja panta sekä koiralle palkkaa motivoimista varten - namia tai lelu. Kuumalla ilmalla varaa mukaan myös vettä. Koulutuksen on tarkoitus olla koiran ja omistajan välinen koulutushetki, ethän päästä koiria leikkimään tai edes nuuskimaan toisiaan koulutuksen aikana. Myös jätökset on kerättävä pois raviradan alueelta.

Yhdistyksen jäsenille koulutus on ilmaista, mutta ulkopuolisten tulee hankkia koulutuskortti. Kortti maksaa 20 euroa ja se kattaa koko ulkokauden koulutuksen. Kortin voi lunastaa koulutuskentältä käteismaksulla. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, niin jäsenanomuksen löydät täältä

Koirakoulu kaipaa myös aina lisää uusia vetäjiä,otathan yhteyttä!